Тепла зима: на Волині продовжують ремонтувати дороги

0
1
Тепла зима: на Волині продовжують ремонтувати дороги
На Волині і взимку продовжують ремонтувати дороги через теплу погоду.

На календарі 16 січня, а роботи з ліквідації ямковості на дорогах тривають. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області на своїй сторінці у фейсбук.

Зокрема 15 січня ліквідували ямковість на дорожньому покритті площею понад 200 м2. Усього з початку поточного року ця цифра сягає 800 м2, роботи тривають.

16 січня, 11 ремонтно-будівельних бригад працюють на найбільш ураженими ямковістю ділянках автошляхів М-07, М-19, Н-22 (Устилуг–Луцьк–Рівне), Р-14, Т-03-02, Т-03-07, Т-03-11.

Для ліквідації вибоїн використовують холодний асфальтобетон та органо-мінеральні суміші.

Окрім того, на автошляхах державного значення Волинської області здійснюють й інші види робіт з їх експлуатаційного утримання, зокрема, планування узбіч, встановлення дорожніх знаків та автопавільйонів, видалення чагарників та прибирання сміття в смузі відведення автошляхів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні