Чоловіка у Луцьку обурила російська попса в одному з магазинів

3
1
Чоловіка у Луцьку обурила російська попса в одному з магазинів
Лучанина обурило, що в одному з магазинів на вулиці Володимирській голосно лунала російська попса. Чоловік зробив зауваження, що музика російська, на що йому відповіли: не подобається – не слухай.

Про це написав в спільноті "Наш Луцьк" у фейсбуці Роман Микитюк.


"17.30. Луцьк. Магазин "Делікат" на Володимирській. Російська попса на все горло. На зауваження, що я в Україні, і не хочу це слухати, відповіли: йдіть і не слухайте", – розповів, як було обурений чоловік.

У коментарях під його дописом люди висловлюють незгоду з чоловіком. Мовляв, кожен має право обирати, якою мовою йому слухати музику.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую, не подобається то не слухай. У місті магазинів вистачає.
Відповісти
Вдома слухайте музику на будь-якій мові, а в громадських місцях мова агресора не повинна звучати.
Відповісти
Так кожен має право слухати що хоче ,але нав'язувати та ще й в публічному місці заборонено!Кому недовподоби всі претензії до законодавця!І те що ви будете ставити "дизлайки" закон не змінить!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні