--> У Луцьку на авторинку патрулює поліція. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на авторинку патрулює поліція. ФОТО

0
1
У Луцьку на авторинку патрулює поліція. ФОТО
Працівники патрульної поліції у Луцьку наводять лад біля авторинку, що на кільці вулиць Єршова-Карбишева.

Про це інформують в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Зокрема, повідомляють, що до управління часто надходили звернення мешканців, які просили, аби патрульні частіше приїжджали на територію так званого авторинку. У цьому місці водії паркувались хаотично, конфліктували між собою, часто залишали після себе сміття і безлад.

Уже кілька тижнів поліцейські систематично патрулюють цю ділянку, зокрема, у ніч з середи на четвер та в четвер і в неділю протягом дня (самі в ці два дні і відбувається торгівля автомобілями).

Патрульні інспектори розповіли, що і продавці, і потенційні покупці нині стараються дотримуватись правил дорожнього руху і благоустрою міста. Якщо ж помічають порушення – реагують згідно з законодавством.

«Але головне – це наша превентивна робота, спілкування, пояснення людям, чого не можна допускати. Має бути порядок. Крім того, поруч розташовані підприємства, і в четвер вулиці тут справді перевантажені транспортом, тому ми ретельно слідкуємо за безпекою руху», - розповів патрульний Володимир.

"Поруч розташована нафтобаза, тож в разі виникнення якихось надзвичайних ситуацій туди потрібно буде організувати безперешкодне потрапляння спецтранспорту (пожежна, швидка тощо), аби не постраждали люди. Відповідно, на дорогах і прилеглих територіях має бути лад", – йдеться в повідомленні патрульних.

Лучани також реагують на такі патрулювання схвально і висловлюють вдячність працівникам за наведення ладу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні