«Збереження ринку недопустимо», – Луцькрада відповіла на петицію

0
1
«Збереження ринку недопустимо», – Луцькрада відповіла на петицію
Луцькрада відповіла на петицію щодо залишення Центрального ринку в колишньому місці та оновлення його.

Відповідь мерії оприлюднили на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Петицію 16 грудня зареєструвала Аріанна Куземко. Підписали її 306 осіб з 300 необхідних.

Тож у четвер, 16 січня, у Луцькій міській раді дали відповідь. Зокрема повідомили, що збереження ринку в такому стані, який він є, не допустять.

"Враховуючи розташування Центрального ринку в історичній частині міста в безпосередній близькості до Луцького замку, постійне утворення автомобільних заторів поблизу ринку, відсутність достатньої кількості паркомість та незадовільний санітарний стан прилеглої території, збереження ринку в сьогоднішньому стані недопустимо.

Рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 18.12.2019 "Про оголошення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу концепцію розвитку території, прилеглої до Луцького замку" оголошено конкурс для визначення перспективи розвитку території прилеглої до Луцького замку, в тому числі і території Центрального ринку", – йдеться у відповіді.

"На території ринку розміщені об’єкти нерухомого майна, на які зареєстровано право власності відповідно до чинного законодавства (криті торгові павільйони, кафе та ін.), дані об’єкти необхідно реконструювати до сучасних вимог, та в них і надалі може проводитись торгівля.

Перспективні заходи, щодо розвитку території Центрального ринку будуть визначені на основі результатів архітектурного конкурсу та з врахуванням вимог до забудови в історичній частині міста", – зазначають у мерії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні