Секс-індустрія на Волині: скільки нарахували повій

1
-2
Секс-індустрія на Волині: скільки нарахували повій
У 2019 році у Волинській області виявили 8 осіб, які займалися проституцією. Стільки ж зафіксували й адміністративних правопорушень, пов'язаних із заняттям проституцією.

Відповідну інформацію надали в Національній поліції України. Всього в Україні за минулий рік виявили 913 осіб, які вчинили адміністративне правопорушення за статтею "Заняття проституцією", повідомляє сайт "056".

Лідирує у списку регіонів, де найбільш розвинена секс-індустрія Одещина. Там за минулий рік на занятті проституцією зловили 229 осіб, а правопорушень виявили цілих 626.

Областю з найменш розвиненою проституцією виявилася Житомирська. За минулий рік там зловили тільки одну людину, яка вчинила правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так тих 8 осіб які осоромили Волинську обл. мабуть,і спіхнув Головний Пахан УМВД Вол.обл. як відпрацьований матеріал,і заодно показники плодовитої праці!!! Ураааа!!! Волинь стала цнотлива!!!!)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні