На Волині затримали злодія, який обкрадав сільські магазини

0
-1
На Волині затримали злодія, який обкрадав сільські магазини
Безробітний львів'янин, вночі “гастролював” у сільських магазинах Володимир-Волинського району.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду, – інформує сайт «Княжий Град».

Чоловіка неодноразово притягували до відповідальності. Востаннє у 2015 році був позбавлений волі на 4 роки.

Як встановили досудовим розслідуванням, уродженець Львівщини причетний щонайменше до кількох крадіжок у сільських магазинах Володимир-Волинського району.

Слідство встановило, що чоловік вночі викрав 4500 гривень, 131 пачку цигарок, а також ковбасні і кондитерські вироби у магазині села Зимне 22 липня минулого року.

Наступного дня, 23 липня пошкодивши віконні ролети, потрапив у інший магазин в селі Зимне. Звідси «виніс» коньяк, ковбасу і цигарки.

Зламавши навісний замок, 17 серпня пробрався і у магазин села Володимирівка. Тут зловмисник набрав тушонку, польські «Парувки», гірчицю і майонез, шоколад, та різноманітний алкоголь (пиво, коньяк і горілка).

За кілька днів, 22 серпня з магазину «Дует», що у селі Верба, викрав продукти харчування, аудіоколонки, монітор, відеореєстратор та 2500 гривень готівки. Цього ж дня «похазяйнував» і у селі Охнівка. Магазин «почистив» на ковбасні, алкогольні та тютюнові вироби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні