Київський «Ocean Plaza» та «Ашан» затопило окропом. ВІДЕО

0
2
Київський «Ocean Plaza» та «Ашан» затопило окропом. ВІДЕО
У Києві через порив труби біля ТРЦ Ocean Plaza маршрутка провалилося під асфальт.

Пасажирів довелося евакуювати. Про це повідомили у прес-службі ДСНС міста Києва.

"По вулиці Антоновича стався підмив асфальтового покриття. Задніми колесами провалилося маршрутне таксі, з нього були евакуйовані чотири пасажири", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники також повідомили, що евакуювали трьох пасажирів із тролейбуса, який стояв поряд.

За їхньою інформацією, гаряча вода з тепломережі потрапила також у магазин Ашан і на перший поверх ТРЦ Ocean Plaza. Людей евакуювали. Рятувальники особисто винесли на руках із приміщення 6 осіб.



Як повідомляє Інформатор, у понеділок, 13 січня, в Києві на Либідській прорвало теплотрасу, окропом затопило дороги та торговий центр Ocean Plaza, в повітря піднявся густий пар. Поблизу ТРЦ стоять карети швидкої допомоги.

Судячи з місця, звідки йде пара, прорив стався на території будівництва біля торгового центру.

Жителі міста повідомляють, що окріп так швидко заповнив нульовий поверх Ocean Plaza, що відвідувачі не встигли без наслідків залишити будівлю. За попередньою інформацією, постраждали автомобілі, які були припарковані біля ТРЦ. Район Либідської огорнув пар, "як у лазні". У результаті прориву провалився асфальт, і на дорозі утворилися дві величезні ями. В одну з них і потрапив автобус Богдан. Дорога перекрита.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні