Скільки дітей народилося у луцькому пологовому

0
-5
Скільки дітей народилося у луцькому пологовому
У Луцьку 12 січня, в неділю народилося 5 малюків.

Про це інформує прес-служба пологового будинку, пише Волинь.Правда.

У Луцькому клінічному пологовому будинку 12 січня народилося 3 дівчинки та 2 хлопчиків.

Довідка «ВП»:

Луцький клінічний пологовий будинок-лікувально-профілактичний заклад державної форми власності III рівня надання спеціалізованої медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям, новонародженим, гінекологічним хворим. Очолює установу Михайло Михайлович Токарчук, лікар акушер-гінеколог з вищою кваліфікаційною категорією.

В даний час Луцький клінічний пологовий будинок – це жіноча консультація на 300 відвідувань та стаціонар на 200 ліжок, де функціонують 13 відділень.

В закладі працює 103 лікарі, у тому числі 3 психологи, 265 осіб середнього медичного персоналу, 123 особи молодшого медичного персоналу, 92 – інший персонал.

Підготовкою молодих спеціалістів займається філія кафедри акушерства і гінекології факультету післядипломної освіти Львівського державного медичного університету ім. Данила Галицького. З жовтня 2003 р. пологовий будинок працює за проектом ВООЗ «Здоров`я матері і дитини» та впроваджує ефективні перинатальні технології ВООЗ, що ґрунтуються на принципах доказової медицини.

11 листопада 2004 р. заклад отримав звання «Лікарня, доброзичлива до дитини». Підтверджено статус в вересні 2007 року. Тут проходять міжрегіональні тренінги з доказової медицини та сучасних перинатальних технологій з участю міжнародних експертів ВООЗ.

З лютого 2004 р. в Луцькому клінічному пологовому будинку працює Інформаційний центр з доступом в Інтернет, що забезпечує телемедичний зв`язок установи з лікувальними закладами багатьох країн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні