Для двох цуценят, яких закопали живцем під Луцьком, знайшли господарів

0
3
Для двох цуценят, яких закопали живцем під Луцьком, знайшли господарів
Двох цуценят, яких викинули в мішку помирати біля села Струмівка забрали небайдужі люди з села Хрінники. Для ще одного щеняти шукають господарів.

Про це повідомила у спільноті "Загублені та Знайдені Тварини" у фейсбуці Тетяна Михайленко.

"Двох чорненьких дівчаток забрали в родини. Велика подяка Івану та його брату за їхні добрі серця, за те, що відгукнулись і забрали обездолених тваринок. Собачки поїхали в Хрінники" – розповіла жінка.

За її словами, залишилось ще одненьке сіреньке. "Дуже гарне, яке теж хоче бути комусь вірним другом. Добрі серця, відгукніться, воно так чекає", – йдеться в дописі Тетяни Михайленко.

Вона висловила подяку усім, хто допомагає у прилаштуванні тварин, хто годував та годує. Особливо жінці, яка врятувала цуценят від смерті.

Нагадаємо, під Луцьком небайдужі врятували підвішену на дереві собаку і закопаних живцем щенят."Собаку прив'язали сталевим тросом до дерева так, що та могла стояти тільки на задніх лапах. Жіночка боялася підходити, собака вила та скавчала, але вона наважилися. Коли підійшла, то побачила трос і пішла по допомогу. Люди взяли кусачки і визволили собаку. До щенят, заритих в ямі та у зав'язаному мішку на наступний день привела собака. Вона просто не відходила від ями. Це метиси вівчарки. Їм приблизно 3 місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні