До +8 тепла: яку погоду прогнозують волинянам синоптики

0
0
До +8 тепла: яку погоду прогнозують волинянам синоптики
Волинські синоптики розповіли, якою буде погода в регіоні у найближчі дні.

Про це йдеться на сторінці Волинського центру з гідрометеорології у фейсбуці.

У вівторок, 14 січня – мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 1-6º тепла у Луцьку від 1º морозу до 1º тепла, вдень 3-5º тепла.

У середу-четвер, 15-16 січня, також – мінлива хмарність. Без істотних опадів, місцями туман. Вночі та вранці місцями можлива ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 3-8º тепла.

У п'ятницю-суботу, 17-18 січня, істотних опадів також не прогнозують. Місцями очікують туман та ожеледицю. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 0-5º тепла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні