Як у центрі Луцька колядували на вихідних. ФОТО

0
-5
Як у центрі Луцька колядували на вихідних. ФОТО
Упродовж двох днів на Театральному майдані міста Луцька тривав етнофестиваль «Різдво у Луцьку».

Різдвяні віншування лучанам дарували фольклорні колективи із Білорусі, Польщі та Литви. Відбувалися святково-обрядові дійства, розваги, частування, різдвяний ярмарок. Недільного вечора в центрі Луцька лунала “Зіркова коляда”.

Із різдвяно-новорічними святами лучан та гостей міста вітали гурти MAD HEADS.UA, «Аколада», «Нота Нео», «NEGODA», Garage drum show, співачки Галина Конах, Тетяна Ціхоцька, фольк-гурт «Чачка», квартет «Акорд», фіналіст шоу «Голос. Діти» Ярослав Карпук, а також творчі колективи із Луцька та Волині, інформує пресслужба Луцької міськради.

Різдвяні віншування лучанам дарували фольклорні колективи із Білорусі та Польщі. Відбувалися святково-обрядові дійства, розваги, частування, різдвяний ярмарок.

У неділю 12 січня відбулась громадська акція “Спільна коляда”.
Лучани та гості міста колядували й віншували «на щастя, на здоров’я, на добро…». У рамках акції присутні долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Завдяки тобі», засвідчивши свою вдячність військовослужбовцям, які боронять державу у зоні проведення ООС, аби ці святкові дні українці могли провести у мирі, затишку та спокої.

виступ популярного гурту “Mad Heads.UA”.
виступ популярного гурту “Mad Heads.UA”.
лідер гурту “Mad Heads.UA”.
лідер гурту “Mad Heads.UA”.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні