У волинській школі учні викрали у вчительки гаманець з грішми

0
3
У волинській школі учні викрали у вчительки гаманець з грішми
У Нововолинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 двоє учнів вкрали гаманець вчительки у кабінеті української мови та літератури.

Крадіжка відбулася ще 18 листопада. Днями ж суд обирав запобіжний захід, йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 10 січня, передає інформаційне агентство "ВолиньPost".

На переконання слідчого, поки один з учнів скоював крадіжку, інший стояв біля дверей кабінету й дивився, чи ніхто не йде.

Хлопець дістав із вчительської сумки гаманець, в якому знаходились гроші у сумі 600 гривень, 500 євро та 150 доларів США, а також дві банківські картки та посвідчення водія. Після викрадення гаманця хлопці втекли з місця злочину. За підрахунками правоохоронців, загальна сума збитків від крадіжки становить майже 18 тисяч гривень.

Відомо, що згодом після допиту один з хлопців віддав документи та частину викрадених коштів.

Суд обрав хлопцеві, який безпосередньо здійснював крадіжку, запобіжний захід у виді особистого зобов'язання строком два місяці, тобто з 10 січня до 09 березня включно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні