В Іраку обстріляли американську військову базу

1
4
В Іраку обстріляли американську військову базу
В Іраку невідомі обстріляли розташовану на північ від Багдада авіабазу Балад, яку використовують американські військові.

Як повідомляє агентство Reuters, всього по об’єктах на території аеродрому було випущено вісім реактивних снарядів, передає УНН.

У повідомленні іракських військових вказується, що в результаті обстрілу ніхто не загинув. Поранення отримали чотири людини, в тому числі двоє офіцерів. Повідомлень про постраждалих з числа американських військовослужбовців не надходило.

Поки немає інформації, хто несе відповідальність за те, що трапилося.

4 січня база “Балад” вже зазнавала ракетного обстрілу. В цей же день снаряди розірвалися в так званій “зеленій зоні” — ретельно охороняється районі Багдада, в якому знаходиться американське посольство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
клоун ЗЕбрехун щей досі непосадив кравшого пенсії свого братана шоколадного хряка парашенка? бо зеленський продовжує по парашенськи красти пенсії... ЗЕжід пархатий Брехун як і всі жиди!!!ГАНЕБНИЙ жід-крадій пенсій ЗЕленська клоунська наволоч Х У Й Л О лалала!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні