Волинських перевізників просять не вмикати російську «попсу» в маршрутках

1
-6
Волинських перевізників просять не вмикати російську «попсу» в маршрутках
В ОДА відреагували на запит депутата обласної ради Юрія Поліщука щодо виконання рішення Волинської обласної ради від 20.12.2018 №22/58 «Про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Волинської області».

Про це інформує пресслужба Волинської облради.

У виконавчій владі області відповіли, що на виконання доручення голови облдержадміністрації від 03.12.2018 №8396/17/2-18 управлінням транспорту та інфраструктури облдержадміністрації перевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів по приміських та міжміських маршрутах загального користування в області, направлено листи з рекомендаціями щодо вжиття заходів, спрямованих на зміну музичного репертуару під час виконання перевезень на маршрутах, та проведення роз'яснювальної роботи з водіями транспортних засобів щодо недопущення під час руху автобусів по маршрутах звучання пісень, вироблених у Російській Федерації.

Окрім того, одним із пунктів договору про організацію перевезень пасажирів по маршрутах загального користування у Волинській області передбачено обов'язок водія вимикнути музику на вимогу хоча б одного пасажира", – йдеться з листі за підписом заступника голови ОДА Світлани Мишковець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевізники переважно слухають радіо,і є радіостанції які оту "попсу" крутять.То може треба від них вимагати щоб отой фон не пускали в ефір.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні