Розпочався етнофестиваль «Різдво у Луцьку». ФОТО

0
5
Розпочався етнофестиваль «Різдво у Луцьку». ФОТО
В суботу 11 січня в обласному центрі Волині стартував традиційний чотирнадцятий етнофестиваль “Різдво у Луцьку”.

Святкове дійство триватиме два дні. На Театральному майдані колядуватимуть колективи Луцька, Польщі та Білорусі.

Хедлайнер фестивалю стане популярний гурт “Mad Heads”. Свій виступ музиканти розпочнуть 11 січня о 20 годині, повідомили на сайті Луцької міськради.

Відкрив фестиваль перший заступник міського голови Григорій Недопад. Він привітав присутніх з різдвяними святами та зазначив, що на “Різдво до Луцька”, окрім іноземних гостей, завітали також й жителі інших регіонів нашої країни.

“Цей етнофестиваль вже став різдвяною візитівкою нашого міста. До нас приїжджають колективи з ближнього зарубіжжя, аби демонструвати свою культуру та звичаї. Нам дуже приємно, що гості будуть окрасою нашого свята та піднімуть його статус”, - зазначив перший заступник.

Нагадаємо, фестиваль триватиме 11-12 січня на Театральному майдані міста.

Лучан запрошують приходити з родинами, аби разом розділити радість свята. На гостей свята очікують виступи низки творчих колективів, зокрема іноземних. На Театральному майдані міста відбудеться громадська акція «Спільна Коляда».

До слова, уперше цьогоріч до Луцька приїде хор народної пісні з Білорусі. А з Польщі прибуде відразу два колективи: дитячий "Іскорка" та дорослі – "Анджеєві нотки".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні