Лучанин розповів, як працюють валідатори у громадському транспорті Житомира

1
5
Лучанин розповів, як працюють валідатори у громадському транспорті Житомира
Лучанин розповів, як працює система безготівкової оплати за проїзд у Житомирі.

Про це Дмитро Климук написав у фейсбуці.

"У Житомирі сьогодні маршрутки вийшли, обладнані валідаторами для безготівкової оплати за проїзд. Відтепер у всьому громадському транспорті Житомира можна розрахуватись: банківською карткою, е-квитком, за допомогою SMS, через QRкод в Приват 24. І у всіх цих випадках вартість буде на 1 гривню дешевшою", – йдеться у дописі.

Варто зауважити, що у Житомирі з 10 січня проїзд на приватних автобусних маршрутах здорожчав і вартує 7 гривень.

При цьому, 6 гривень коштує безготівкова оплата, а пенсіонери сплачують за проїзд по 3 гривні. Проїхатися у комунальному транспорті житомиряни та гості міста можуть за 5 гривень. 4 ж гривні вартує безготівкова оплата в тролейбусах і трамваях, пише видання "TIMES.ZT".

"Чому ж у Луцьку так важко запускається система? Вже прості містяни зрозуміли, як стимулювати е-квиток, дозволивши оплату готівкою, але дорожче, що і зробили в Житомирі. А про транспортний колапс при впровадженні в Луцьку е-квитка, я взагалі мовчу, добре що зараз питання стабілізувалося.

Одним словом: хоч і в Луцьку запущений е-виток, вважаю ще є куди доопрацьовувати це питання! Прошу Луцьку міську раду взяти досвід Житомира на замітку!" – пише Дмитро Климук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дмитро розповідає брехню тому що не всі перевізники ставляця до зміни оплати з совістю. Маршрутки не обладнані а саме маршрут номер 8 таке відчуття що маршрутне таксі не людей возить а сміття на звалище маршрутки вже розвалюєця крісла чорні від грязі і це влада Житомира говорить що потрібно збільшувати плату за проїзд за що за срач за вбиті маршрутки це все проплачено бо без підпису мера нічого робити не будуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні