Аномальне тепло: яку погоду прогнозують синоптики волинянам

0
2
Аномальне тепло: яку погоду прогнозують синоптики волинянам
На Волині синоптики прогнозують високу температуру повітря. Максимальний показник найближчими днями становитиме +7 градусів тепла.

Про це розповіли у Волинському обласному центрі з гідрометеорології, пише 12 канал.

Так, середньодобова температура повітря в січні з 1981 по 2010 роки становила 5 градусів морозу. А от середина зими 2020-го значно тепліша – нині цей показник становить 2-3 градуси тепла.

Такі зміни пояснюють глобальним потеплінням, яке торкнулося усієї земної кулі: середньорічна температура за останні 100 років збільшинался на 0,8 градуса. На Волині зміни ще більш різкі: за останні 15 років цей показник зріс на 2 градуси.

11 січня в Луцьку прогнозують хмарну погоду, вдень невеликий дощ. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1-3º тепла, вдень 4-6º тепла. По області можливі пориви вітру до 20 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 4º тепла, вдень 2-7º тепла.

12 січня Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 0-5º тепла.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні