--> У Дніпрі «унікальна» хвора народила здорову дитину: зворушливі фото | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Дніпрі «унікальна» хвора народила здорову дитину: зворушливі фото

0
0
У Дніпрі «унікальна» хвора народила здорову дитину: зворушливі фото
Мешканка Дніпра, яка має унікальне захворювання – синдром Гольденхара і ще багато супутніх патологій – народила здорову дитину.

Як зазначає персонал лікарні імені Мечникова – це справжнє диво, - пише сайт "Сьогодні".

"Новий рік в пологовому будинку лікарні Мечникова розпочався з двох цікавих випадків. В акушерське відділення надійшла вагітна на плановий кесарів розтин через рубець на матці. Жінка дуже маленького зросту з унікальним захворюванням: синдром Гольденхара і мала ще багато супутніх патологій. Шляхом операції кесарів розтин на світ з'явилася прекрасна, цілком здорова маленька дівчинка вагою 2950 грамів і 46 см зросту", – розповіла лікар лікарні Ольга Фандєєва.

Також днями в цьому ж пологовому будинку народилася дитина вагою всього 1200 грамів і зростом 38 см. Зараз малюк перебуває в дитячій реанімації та потроху набирає вагу.

Синдром Гольденхара, який в медицині також іменується як "окуло-аурикула-вертебральна дисплазія", є важким вродженим захворюванням, яке зачіпає загалом кістки і суглоби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні