Волинянин, який вдарив ножем товариша по чарці, переховується від слідства

0
-1
Волинянин, який вдарив ножем товариша по чарці, переховується від слідства
Чоловікові, підозрюваному у вчиненні важких тілесних ушкоджень 29-го вересня 2019-го року в селі Зоря Володимир-Волинського району, не можуть повідомити про підозру – він переховується від правоохоронців. Суд ухвалив дозвіл на його арешт.

Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду від 3-го січня 2019-го року, - пише Буг.

Суд ухвалив клопотання на дозвіл затримання підозрюваного для подальшого розгляду наступного клопотання, а саме – обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зазначається, що чоловік знаходиться у розшуку з 11-го листопада, але його місцезнаходження досі невідоме.

“У вчиненні зазначеного кримінального правопорушення обґрунтовано підозрюється ОСОБА_1 . Наявність обґрунтованої підозри у вчиненні ОСОБА_1 інкримінованого йому злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, повністю підтверджується зібраними у кримінальному проваджені доказами“, – йдеться в ухвалі.

Оскільки судом встановлено, що чоловік підозрюється у вчиненні тяжкого злочину, ухвалено дозвіл на його арешт.

” Є (ред.) наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрюваний, перебуваючи на волі, буде переховуватись від органів досудового розслідування та суду, оскільки на даний час останній оголошений у розшук і місцезнаходження його не відоме, може незаконно впливати на потерпілих та свідків у кримінальному провадженні, продовжуватиме вчиняти інші кримінальні правопорушення, а тому менш суворі запобіжні заходи ніж тримання під вартою є недостатніми для запобігання вищевказаним ризикам“, – йдеться в ухвалі.

29-го вересня 2019-го року, близько 21-ї години, в селі Зоря Володимир-Волинського району, уродженець села Пальче Ківерцівського району, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, під час конфлікту із товаришем по чарці, який виник раптово під час застілля, діючи з прямим умислом, з метою спричинення тілесних ушкоджень та завдання шкоди здоров`ю, умисно наніс йому один удар ножем в ділянку живота

Внаслідок цього потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення передньої черевної стінки з пошкодженням тонкого кишківника, які відповідно до висновку судово-медичної експертизи відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8-ми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні