--> Дитина під ялинку: у новорічну ніч в Камінь-Каширському районі народилося троє малюків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дитина під ялинку: у новорічну ніч в Камінь-Каширському районі народилося троє малюків

0
2
Дитина під ялинку: у новорічну ніч в Камінь-Каширському районі народилося троє малюків
У найказковішу ніч року три чарівні жительки Камінь-Каширського району отримали свій найголовніший подарунок у житті — бажаних і довгоочікуваних діток.

Журналіст газети “Полісся” завітав до пологового відділення центральної районної лікарні, аби поспілкуватися з героїнями і почути їхні унікальні історії.

Першим у новому році народився хлопчик
Розпочав лік року гарненький хлопчик-богатир вагою 4 кілограми 200 грам. Народився він у 31-річної Тетяни Гаталюк із Каменя-Каширського. Тепер у щасливої матусі два сини.

Ні на хвилину не полишав наодинці у цей відповідальний час Тетяну чоловік Олександр. Той радісний перший крик сина він чув у пологовому будинку разом із коханою дружиною. Коли мова заходить про Олександра, в очах жінки спалахують вогники любові, вдячності.

– Для вагітної жінки підтримка чоловіка багато значить, особливо, коли приходить час народжувати. Вважаю, це дуже добре. Як і попереднього сина, нинішнього народжувала з Сашею… Старшого нашого звати Матвієм. А над ім’ям новонародженого міркуємо. Він — подарунок для всіх. І так незвично, що з’явився саме у новорічну ніч. Чи плануємо у майбутньому збільшувати родину? Тут як Бог дасть, – ділиться враженнями співрозмовниця.

Дівчинка – під ялинку

Цю красуню у квітчастому чепчику звати Арінкою. Своїм народженням вона зробила щасливими щонайменше двох людей – батьків Тетяну і Миколу Буськів із села Брониця.
– Ще новий рік у родинному колі відсвяткувала, а вночі розпочалися перейми, – розповідає 24-річна Тетяна. – Чекали з чоловіком на донечку раніше, але Арінка вирішила зробити нам сюрприз і народилася першого січня. Дома її вже чекає старша сестричка Каміла.

Тетяна мріє про велику сім’ю. Не знає, скільки карапузиків іще осилять з чоловіком, але точно їхньої любові вистачить на всіх. Доки триває розмова, красуня-донечка мирно дрімає на маминій руці, зігріта теплом її тіла.

Довелося народжувати вдома
Тихою святою радістю наповнилося серце 32-літньої Оксани Осадчук із Стобихівки у ту мить, коли маленьке диво, зароджене в її лоні, з’явилося на світ. Уже ввосьме жінка відчула велике щастя материнства. І трапилося це першого дня нового року.
У новоріччя Господь подарував пані Оксані чудесного хлопчика. Маля виявилося ще тим поспішайком, тому мамі довелося народжувати вдома. Подібного в селі давно не траплялося. Проте нестандартні пологи пройшли успішно. З унікальною породіллею я знайомлюся, що не дивно, у пологовому відділенні. Поки вони разом із нащадком удвох готуються до виписки, на малій батьківщині їх повернення нетерпляче чекають члени великої родини Осадчуків.

– Чесно, ніколи не очікувала, що вдома народжуватиму. Та й для медиків, які приймали пологи, це стало справжнім викликом. У нашій Стобихівці такого давно не чули. Звичайно, переживали, але дякувати Богу, минулося все добре, – каже Оксана, ніжно пригортаючи до грудей свою дорогу кровинку.

Жінка зізнається, що бути матір’ю – непросто, а багатодітною – й поготів. Однак, якщо буде Божа воля, наша співрозмовниця не проти стати нею знову.

– Кожна поява дитини – для нас із чоловіком Яковом втіха. Ми з таких родин, де питання народжувати чи ні навіть не виникає. Скільки Бог дасть, стільки й народжувати будемо. Аби тільки сил давав, здоров’я, – впевнено додає.
Олександр ПРИЙМАК,
фото автора.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні