Бійці волинської бригади у Святвечір смакували кутею та колядували. ФОТО

1
4
Бійці волинської бригади у Святвечір смакували кутею та колядували. ФОТО
6-го січня, у переддень Різдва, у їдальні 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого лунали колядки та наповнювала столи смачна кутя.

Про це йдеться на сторінці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого у фейсбуці.

“Військовослужбовців строкової служби нашої бригади та всіх побратимів, які зустрічають Святвечір у добовому наряді, гарантуючи нашу безпеку та забезпечуючи життєдіяльність військової частини, привітали з Різдвом Христовим капелани нашої бригади отець Ігор та отець Юрій. З найщирішими зиченнями з нагоди свята до всіх присутніх звернувся тимчасово виконуючий обов’язки командира нашої народженої та загартованої в боях 14 омбр імені князя Романа Великого підполковник Дмитро Тітенко, побажавши добра, Божої благодаті та Перемоги!” – йдеться у повідомленні.

Військові розповіли, що смакувала різдвяна кутя та інші пісні наїдки, а особливо, – солодощі. Їх разом з помічницями, серед яких Анна Головіна та Наталія Жигунова, спекла дружина загиблого побратима підполковника Олексія Цигикала, Ірина.

“Дзвінко лунала у Святвечір у їдальні військових “Нова радість стала!..”, святково палахкотіла Різдвяна свічка! Нехай вона, як і саме Різдво Христове, стане для нас символом оновлення, здійснення найзаповітнішої мрії – здобуття Перемоги, звільнення Україні від ворога, принесе добро і достаток у кожну домівку! Щиро віримо, що 2020-й стане для нас переможним, і наступне Різдво ми зустрічатимемо в мирній, щасливій Україні! Христос народився! Славімо Його!” – розповідають військові.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А казали що усі поїхали в Оман з Головнокомандувачом на море до 11 січня відпочивати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні