--> На Волині судили водія-каскадера, який перекинувся на авто та влетів у бровку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судили водія-каскадера, який перекинувся на авто та влетів у бровку

2
3
На Волині судили водія-каскадера, який перекинувся на авто та влетів у бровку
Судили водія, який перекинувся на авто у Рожищі. Слухання справи відбулось 27 грудня.

Про це йдеться у постанові суду, повідомляє "Район. Рожище".

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який перекинувся на автомобілі у Рожищі.

30 листопада о 21:40 у місті Рожище на вулиці Коте Шилокадзе, керуючи автомобілем марки «Subaru Forester», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та виїхав на бардюру, після чого перекинувся. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіль зазнав механічних пошкоджень.

За словами свідків автопригоди, водій відмовився проходити тест на вміст алкоголю. Чоловік телефоном з'ясовував, які покази йому краще давати: звинувачувати сина, який був у авто під час ДТП, чи зізнатись, що за кермом був він.

У судове засідання підсудний не з'явився, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи. Про причини неявки суд не повідомив.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 124 Адміністративного кодексу та накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі 340 гривень. Також він заплатить в дохід держави 384 судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все одно як пальчиком на варили.., зразу-ж виправився..
Відповісти
340 гривень? Це якась клоунада. Суддю самого потрібно до відповідальності за таке рішення
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні