На українсько-польському кордоні зустріли Вифлеємський вогонь миру. ФОТО

0
-8
На українсько-польському кордоні зустріли  Вифлеємський вогонь миру. ФОТО
У неділю, 5 січня, на українсько-польському кордоні, неподалік села Нижанковичі, Старосамбірського району відбулась урочиста передача Вифлеємського Вогню Миру.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Вже традиційно у переддень Різдва польські харцери передають українським пластунам Вифлеємський Вогонь, який долає безліч кордонів і символізує тепло, мир і злагоду, а також душевний спокій та любов. Саме з рук в руки щорічно поширюється символічний вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа. На урочистому заході, біля святкового багаття гості з обох сторін співали колядок та пригощали один одного різдвяними оплатками.

Після урочистостей на кордоні, вогонь попрямував до населених пунктів Старосамбірщини, до капличок та храмів, до кожної оселі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні