Погрожував рідним й обливав будинок бензином: як покарали домашнього насильника з Волині

0
-2
Погрожував рідним й обливав будинок бензином: як покарали домашнього насильника з Волині
На Волині судили чоловіка, який під час сімейної сварки поламав меблі та телевізор.

Також дебошир облив бензином хату, в якій проживає разом із матір’ю, пише «Район.Ковель».

так, 29-річний мешканець одного із сіл Ковельського району, перебуваючи у нетверезому стані, влаштував увечері скандал із своєю сестрою, яка приїхала до них з матір’ю в гості. Під час сварки він погрожував сестрі фізичною розправою, пошкодив меблі та телевізор у будинку. Вгамувати сина-дебошира спробувала мати, яка перенесла операцію на серці, вдаривши його. Той психанув, схопив каністру і почав обливати помешкання бензином. Рідні негайно викликали поліцію.

У судовому засіданні чоловік, який вже притягався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство, надав дивні пояснення, що він «неодноразово просив поліцію посадити його на 20 діб чи на 3 роки, однак безрезультатно». Мовляв, працює майже цілодобово, тому при суворому покаранні за останній дебош з обливанням будинку бензином може втратити роботу, а має на утриманні неповнолітню дитину, хоча проживає лише з матір’ю. Хоча офіційно ніде не працює і немає ніякого доходу.

Ковельський міськрайонний суд визнав його винним за вчинення домашнього насильства та «приговорив» до 40 годин громадських робіт. Також він має сплатити в дохід держави судовий збір в сумі 384 гривень 20 копійок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні