Лучанин зробив склад зі сміття у будинку

2
6
Лучанин зробив склад зі сміття у будинку
У Луцьку в будинку проспекту Відродження, 26а чоловік складав сміття.

Про це повідомляють на сторінці муніципальої варти у фейсбуці.

Чоловік складав коробки,сміття та різного роду речі на території спільного користування, що унеможливлювало прохід в жилому приміщенні за адресою.

Даний факт є порушенням Правил користування жилими будинками та жилими приміщеннями (ст. 150 КУпАП). Інспектором департаменту на порушника було складено протоколи про адміністративне правопорушення та зобов’язано в найкоротші строки прибрати "склад", звільнити прохід від сміття та надати іншим громадянам доступ до території спільного користування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чоловік готується до чергової економічної кризи)
Відповісти
Гуртожидкові поселенці завжди такі, хто крутіший то ще роблять свалку металобрухту з "хлівами" перед гуртожидком, або поруч в сусідньому дворі, з притезією: "А ДЕ я маю ставити(складувати) ?"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні