За п'яне водіння покарали волинянина

1
-3
За п'яне водіння покарали волинянина
Водій, якого зловили п'яним у Турійську, заплатить штраф.

Слухання справи відбулось 23 грудня. Про це йдеться у постанові суду, передає «Район.Турійськ».

Так, 4 листопада о 13:56 підсудний керував автомобілем марки «ИЖ-412» на вулиці Джерельній в селищі Турійськ у стані алкогольного сп'яніння.

«Чоловік у судове засідання не з'явився, хоча про дату, час і місце розгляду справи був повідомлений належним чином. Про причини неявки суд не повідомляв, клопотання про відкладення розгляду справи не подавав», – йдеться у матеріалах справи.

Суддя постановив визнати водія винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Адміністративного кодексу, та застосувати до нього адміністративне стягненняу виді штрафу в розмірі 10 200 гривень без позбавлення права керування транспортними засобами. Також чоловік заплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 384 гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скажіть мені ви пане суддя як такий вирок може бути, адже в КУпАП України чітко написано санкцію, яка накладає штраф у сумі 10200 грн. і позбавляє права керування на один рік. Чи може закон не для судів? Жах і це не один випадок нажаль. От коли на ваших близьких скоїть наїзд пяний тоді ви схочите щоб закон діяв, а самі помягшуєте вирок порушуючи Закон. Якщо він сів за кермо п'яний то йому вже автоматично плювати на права інших громадян.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні