П'яний волинянин побив чотирьох двірників

0
2
П'яний волинянин побив чотирьох двірників
У Новолинську побили двірників.

Вранці 1 січня, о 6.30 працівники виробничого управління комунального господарства вийшли на ранкове прибирання міста після новорічної ночі, пише "Нововолинськ.com.ua."

По дорозі натрапили на нетверезих молодиків, що зчинили бійку. Комунальники намагалися розборонити забіяк, та самі потрапили під гарячу руку. Один із учасників сутички вирвав з рук двірничок реманент і почав гамселити їх, – розповів заступник директора ВУКГ Петро Матрипула.

“Чоловік подумав, що працівники ВУКГ хочуть напасти на нього. Він позабирав у них інвентар та почав бити ним двірників“, – розповів заступник директора ВУКГ.

Чоловік травмував чотирьох працівників ВУКГ: одній жінці знадобилася допомога медиків, їй добряче розбили голову, довелося накладати шви. На місце події виїжджала бригада медиків та екіпаж поліцейських. Щоправда самі постраждалі заяви до поліції поки не написали.

“Заяви працівники поки не писали, кажуть – бояться за себе, що чоловік буде мститися. Однак, поліція справу проти нього відкрила“, – розповів Петро Матрипула.

Відомо, що 27-річного зловмисника затримали, і проти нього відкрито кримінальне провадження. Щоправда, поліція інциденту не коментує. Виробниче управління комунального господарства міста скерувало до міського відділення поліції звернення з проханням провести розслідування і повідомляти про хід справи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні