Помер батько загиблого під Іловайськом волинянина

0
-5
Помер батько загиблого під Іловайськом волинянина
Помер батько загиблого Героя Максима Ляшука (позивний «Яр») Володимир Ляшук.

Про це повідомив Руслан Теліпський – керівник волонтерського проєкту "Меценати для соладата" у фейсбуці.

"Трагічна новина раптово сколихнула сьогоднішній ранок у нашій волонтерській команді, проте до кінця не хотілось вірити у цю страшну подію. Не витримало серце свекра нашої координаторки проекту Діти Небесного Легіону вдови Ольга Ляшук – Володимира Ляшука", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, лейтенант міліції, командир взводу № 2 Роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України Максим Ляшук загинув 29.08.2014 року в «Іловайському котлі». Як невпізнаний герой тимчасово був похований на цвинтарі Запоріжжя. І лише через чотири місяці був впізнаний за тестами ДНК та перезахоронений напередодні Нового Року на рідній волинській землі.

Тиждень тому родина Ляшуків відзначала гірку дату – саме 5 річницю з моменту перепоховання Небесного Воїна у рідному Острожці, а вже завтра о 12:00 проведуть в останню дорогу й його батька.

"Не витримують серця батьків, що поховали своїх дітей через цю кляту війну. Сім загиблих бійців роти Світязь і це вже 4 похорон серед їхніх батьків. Сумують з вами, Наталія Ляшук, Ольга Ляшук, наш волонтерських рух і родини Небесного Легіону. Світла і вічна пам'ять пану Володимиру! Від імені МдС висловлюємо щирі слова співчуття. Вічний йому спочинок і царство Небесне!", - пише Руслан Теліпський.

Усі небайдужі можуть допомогти родині фінансово. Гроші можна перерахувати на картку Приватбанку: 4149-6054-6622-1595 (Ляшук Ольга Миколаївна).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні