Як святкували Новий рік у Рожищі. ФОТО

0
9
Як святкували Новий рік у Рожищі. ФОТО
Уже традиційно у новорічну ніч о 2:00 біля яскравої міської ялинки рожищани та гості міста гучно та весело святкували настання Нового року.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міськради.

Атмосфера була дивовижною. Щоправда, цього року дощ, що час від часу мрячив та холодний вітер змусив деяких містян сидіти вдома. Але ті, хто наважився прийти на площу Незалежності, танцювали та веселилися разом із запальними «двоюрідним братом» Дзідзьо, гуртом «ГуляNка» та DJ Smell’.

А головне, над площею біля міської ради панував дух свята і гарний настрій, віра у світле майбутнє і сподівання на хороші зміни у житті.

«Тож нехай у Новому 2020 році в усіх нас буде побільше позитивних моментів. Міцного здоров`я, достатку, сімейного благополуччя всім нам, тепла та любові у душах і серцях! Миру і Божої благодаті в кожну оселю!» – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні