Як покарали волинянина, який «замінував» філію Ощадбанку

0
0
Як покарали волинянина, який «замінував» філію Ощадбанку
Прокурори Луцької місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо пенсіонера, який повідомив неправдиву інформацію про підготовку вибуху у одній із філій "Ощадбанку" в Луцьку.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Волині.

Удень 22 жовтня 2018 року нетверезий чоловік зателефонував у контакт-центру фінансової установи, клієнтом якої був, та сказав, що заклав гранату у банкомат.

Задля ліквідації можливої загрози вибуху й евакуації працівників та клієнтів банку було залучено працівників поліції, Державної служби із надзвичайних ситуацій, особовий склад вибухотехнічного управління Головного управління Національної поліції у Волинській області.

На щастя, жодних вибухонебезпечних предметів ні в банку, ні поблизу не виявили.

Інформація про підготовку вибуху не підтвердилась.
Особу "мінера" встановили одразу.

Визнавши чоловіка винним у вчиненні цього злочину, Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання у виді 3 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні