Відомо, хто напав на супермаркет у Луцьку в новорічну ніч

0
0
Відомо, хто напав на супермаркет у Луцьку в новорічну ніч
Працівник охоронної фірми «Скорпіон пульт» затримав грабіжника, який під ранок «новорічної ночі» на вулиці Ковельській, намагався пограбувати супермаркет. Зловмисником виявився раніше судимий мешканець села Забороль Луцького району.

Про це повідомили на сторінці Правопорядок у фейсбуці.

За двадцять хвилин до шостої ранку чоловік, розбивши двері, одразу зірвав прилад сигналізації, сподіваючись, що той не спрацює, і спокійно пішов збирати в пакетики ковбасу, спиртне, сигарети та іншу поживу.

Незважаючи на те, що феєрверки новорічної ночі, завдають багато клопоту працівникам усіх охоронних фірм, і ті буквально «збиваються з ніг», виїжджаючи на хибні виклики, у цьому випадку спеціальні датчики реагували на те, що всередині об’єкту хтось є.

Супермаркет перебуває під центральним спостереженням ПП «Скорпіон пульт», відтак через 5 хвилин, після того як спрацювали датчики, на місце події приїхала група швидкого реагування охоронної фірми.

Викликали до об’єкту і працівників поліції. У пошуках непроханого нічного гостя, працівник охоронної фірми виявив чоловіка, який причаївся в середині приміщення, та передав правоохоронцям.

Ним виявився раніше неодноразово судимий за крадіжки мешканець села Забороль Луцького району.

Проте за кілька годин правоохоронці вже відпустили його, давши шанс відшкодувати збитки власнику магазину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні