Нетверезі водії, бійки, галасливі святкувальники: чим займалася патрульна поліція у новорічну ніч

0
1
Нетверезі водії, бійки, галасливі святкувальники: чим займалася патрульна поліція у новорічну ніч
Сім десятків викликів опрацювали луцькі патрульні в новорічну ніч, з них 14 стосувались порушення тиші, 4 – домашнього насильства, 7 – інших тілесних ушкоджень, 3 – бійок, 6 – конфліктів, 5 - крадіжок тощо.

Також склали 4 протоколи за ст. 130 КУпАП, тобто виявили і оформили чотирьох водіїв, які керували автомобілями в стані сп’яніння. Поліцейські винесли 24 постанови про порушення ПДР водіями та 4 рази викликали швидку медичну допомогу, інформує прес-служба патрульної поліції.

Ковельські патрульні в новорічну ніч опрацювали 12 викликів, з них, зокрема, 2 – про бійку та 3 – про конфлікти. Винесли 4 постанови про порушення ПДР та склали 1 протокол про дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП).

Грубих порушень публічної безпеки не зафіксовано, адже поліцейські працювали в посиленому режимі, постійно були серед людей і дбали про їхню безпеку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні