--> Накрав на 250 тисяч: волинянина засудили на сім років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Накрав на 250 тисяч: волинянина засудили на сім років

0
4
Накрав на 250 тисяч: волинянина засудили на сім років
Волинянина, який вже неодноразово був судимий, знову здійснив дев’ятнадцять крадіжок на суму майже 250 тисяч гривень. За ці злочин він проведе сім років за ґратами.

Як встановили під час розслідування, раніше судимий волинянин протягом липня-листопада 2015 року скоїв низку крадіжок майна, зокрема, вдалося встановити 19 епізодів. Злочинець орудував у кафе, магазинах, тирі, не гребував займатися злочинним промислом і у громадській вбиральні. Загалом сума викраденого становила 242 тисяч 597 гривень, йдеться у вироку Іваничівського районного суду Волинської області, - пише ІА Волинські новини.

Найбільше вдалося вкрасти чоловіку у Культурно-мистецькому центрі імені Тараса Григоровича Шевченка у Володимирі-Волинському. Цей злочин обвинувачений здійснив зі спільником. Звідти їм вдалося 3 тисячі доларів 60 євро та 13 тисяч 500 гривень.

Врахувавши всі обставини справи, одному із обвинувачених суд присудив сім років позбавлення волі, натомість інший обвинувачений, який брав участь лише в одному епізоді, проведе за ґратами чотири роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні