У Луцьку відправили на пенсію медсестру, яка пропрацювала майже півстоліття. ФОТО

0
-1
У Луцьку відправили на пенсію медсестру, яка пропрацювала майже півстоліття. ФОТО
47 років трудового стажу має операційна медична сестра Марія Поп.

30 грудня жінка відпрацювала свій останній робочий день, - про це йдеться на сторінці Луцької міської клінічної лікарні у фейсбуці.

"Заслужила вже відпочити, - каже Марія Василівна, - працювала ще в старій лікарні. Спочатку в операційній опікового відділення, а потім - у травматології. Люблю свою роботу, колектив. Звикла, втягнулася. Звичайно, теперішні умови праці не порівняти з колишніми: більші і просторіші операційні. Сучасна апаратура. У кожного відділення своя операційна, а то й дві. Підходи до операцій кардинально змінилися. Наші хірурги роблять тепер операційні втручання за новітніми європейськими методиками. Проте, щоб йти в ногу з часом потрібно весь час вчитися та удосконалюватися і медсестрам, що ми й робимо".

Колектив лікарні подякував Марії Василівні за сумлінну працю. А на згадку про роки спільної праці подарували пам"ятний альбом з фото і щирими побажаннями.

А вона, в свою чергу, побажала колегам, щоб їхню роботу належно оцінила держава, достойно оплачуючи. Привітала всіх з Новим роком і Різдвом Христовим, зичивши здоров"я, щастя, миру та злагоди в родинах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні