--> Лобода знялася в кліпі повністю голою. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лобода знялася в кліпі повністю голою. ВІДЕО

0
-8
Лобода знялася в кліпі повністю голою. ВІДЕО
Українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, знялася повністю оголеною в mood-відео на свій новий хіт «Миру мало».

Про це повідомляє «Новое врямя».

У ролику, опублікованому ексклюзивно в Instagram, 37-річна артистка з’являється верхи на білому коні в яскравому блискучому вбранні, а також без одягу. Зокрема, в mood-відео Лобода хвалиться стрункими формами, позуючи повністю оголеною.

У підписі до ролика зірка зазначила, що відео було знято незаплановано під час зйомок фотосесії з українським кліпмейкером Аланом Бадоєвим.

«Мій подарунок Вам до Нового року!!! MOOD VIDEO на пісню Миру мало, чудеса збуваються. Знімали фотосесію з Аланом і народилася краса… Ексклюзивна прем'єра… тільки в Instagram», – написала співачка.

Фрагментом відео, а також кадром з кліпу, на якому Лобода зображена без одягу, також поділився на своїй сторінці в Instagram його творець. Бадоєв назвав mood-відео ельфійською казкою.

«Трохи ельфійської казки Вам у новорічну стрічку. Ось таке ніжне #moodvideo вийшло з фотосесії, насолоджуйтеся», – написав кліпмейкер.

Переглянути цей допис в Instagram

Lo by #BADO @lobodaofficial @alanbadoev

Допис, поширений Alan Badoev (@alanbadoev)






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні