--> Народний самосуд: на Волині люди витягували з авто п'яного водія | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Народний самосуд: на Волині люди витягували з авто п'яного водія

0
-1
Народний самосуд: на Волині люди витягували з авто п'яного водія
У Ковелі люди витягли з авто п’яного водія і поклали на землю.

Поліція затримала 29-річного п’яного ковельчанина о 4-й години ранку 6 жовтня біля нічного клубу «Кіно», пише «Район.Ковель».

У суді чоловік розповів, що відпочивав у клубі «Кіно», але не керував іномаркою «Volkswagen Passat» в стані алкогольного сп’яніння. Нібито в нього виник конфлікт з незнайомими шістьма особами, від яких заховався у автомобілі. Ці люди його витягли, а коли побачили, що він п’яний, то повалили на землю і викликали поліцію. Поліцейським казав, що дійсно ці особи «заважали йому здійснити маневр автомобілем».

Працівниця нічного клубу показала на суді, що з братом стояла та чекала таксі і бачила, як їхав «Volkswagen Passat» та зупинився. По тому, як їхала машина і здавала назад, де стояли люди, то останні зрозуміли, що водій перебуває у нетверезому стані. Присутні хлопці не дали йому їхати далі, витягнули із салону та поклали на землю, поки не прибула поліція. Алкотестер підтвердив, що кермувальник був у нетверезому стані.

Суддя врахувала, що порушник офіційно ніде не працює та не має доходу, але є працездатного віку. Його оштрафовано за перебування за кермом у нетверезому стані на 10200 гривень та позбавлено прав водія на один рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні