На Волині дві жінки стали сестрами милосердя. ФОТО

0
2
На Волині дві жінки стали сестрами милосердя. ФОТО
Двоє жінок, Світлана та Христина, стали членами Православного сестринства на честь святих рівноапостольних Жінок Мироносиць, яке діє при Волинській єпархії УПЦ.

Про це йдеться на сайті єпархії.

У неділю, 29 грудня, у кафедральному соборі Всіх святих землі Волинської відбувся чин посвяти у православне сестринство.

Чинопослідування очолив архієпископ Волинський і Луцький Нафанаїл.

«Сестри милосердя працюють у Луцьку вже не перший рік, їхній внесок у допомогу нужденним та хворим є неоціненним, адже ці православні жінки доглядають за важкохворими та людьми з інвалідністю. Вони опікуються пацієнтами хоспісів, доглядають людей в них вдома, підтримують хворих у реанімації», – йдеться у дописі.

Сестри милосердя працюють не за гроші, а з милосердя.

«Це традиції сестринства Православної Церкви. Після тривалого випробувального терміну та урочистого чину посвяти ці жінки приступають до роботи – важкої, але найпотрібнішої для людей у години випробувань», – зазначають на сайті єпархії.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні