В Америці невідомий напав з ножем на перехожих біля синагоги

0
3
В Америці невідомий напав з ножем на перехожих біля синагоги
Кілька людей постраждали під час нападу з ножем, який нещодавно трапився в суботу ввечері неподалік від будівлі синагоги в місті Монсі штату Нью-Йорк.

Про це повідомив телеканал Fox News з посиланням на очевидців, передає УНН.

Відзначається, що, за даними деяких з очевидців, в результаті інциденту поранення отримали не менше трьох осіб. У свою чергу, організація Orthodox Jewish Public Affairs Council (OJPAC — Рада по зв’язкам з громадськістю ортодоксальних іудеїв) заявила в Twitter про те, що в результаті атаки постраждали щонайменше п’ять осіб.

“О 09:50 сьогодні ввечері (4:50 неділі за київським часом) надійшов сигнал про масову різанину..., — вказується в заяві. — Вона відбулася в будинку хасидського рабина. П’ятеро людей з колотими пораненнями, всі хасиди, доставлені в місцеві лікарні”.

Поліція проводить операцію на місці події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні