--> Як хочуть переробити Театральний майдан у Луцьку. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як хочуть переробити Театральний майдан у Луцьку. ВІДЕО

4
-2
Як хочуть переробити Театральний майдан у Луцьку. ВІДЕО
Опублікували відео, який вигляд матиме Театральний майдан Луцька після реконструкції.

Відео розмістили у спільноті "Луцький урбаніст" в фейсбуці.

Нагадаємо, до кінця літа управління містобудування та архітектури Луцької міської ради збирало пропозиції щодо реконструкції Театрального майдану.

Призовий фонд всеукраїнського закритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу концепцію облаштування Театрального майдану складав 150 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чому головний архітектор Луцька не може спроєктувати сквер

31 жовтня, вздовж вулиці Лесі Українки виставили конкурсні роботи бліц-конкурсу на кращу концепцію облаштування Театрального майдану в Луцьку, а в грудні нагородили переможців.

Так, за перше місце архітектори отримали 75 тисяч гривень, за друге – 50 тисяч, а за третє – 25 тисяч гривень. Про те, хто переміг – читайте тут.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось я не бачу в цьому "гарному" плані що на відео ялинок які на новий рік прикрашають!Ви думку лучан запитували щоб оті ялини зрізати в своєму плані?!
Відповісти
І жодного де передбачені бажання лучан!
"Йолки" зникли, колись класний фонтан "перетворився" в кількаструмкову ямку, а громадській туалет - в "невеличке кахфе" з площадкою(виявляється є для цього місце), як і для парковок євросекондхенду.
Ніхто не гарантую що вони з "бомбілами" не займут весь майдан бо не існує обмежувачів.
Така думка що влада боїться наступного майдану і намагається знищити місце де могли містян зібратися..
Кому потрібно стільки стоянок кругом театру де пішохода зона? Гадаю що вистачить під зРадою міста, а сюди краще прийти ніжками, а не дихати вихлопами б/у авто.
Досить доробити фонтан і громадський туалет, а багато разів обіцяний підземний перехід (якій вже 4 рази "побудували") мабуть будуть будувати ч/з всю Театральну площу, потрібно якось з дітьми, калясками і пенсіонерам між машинами на площі перебиратись
Відповісти
Автори концепції забули слово 'реконструкція' - це перше, що кидається в очі.
Для ялин, які входять в топ-5 по Україні, в новому 'облаштуванні' місця немає. Потім міська рада буде бідкатись, виділяти кошти, щоб що? Щоб купити на новий рік ялинку на театральну площу? А для чого, якщо можна їх там зберегти!
Де пам'ять Героям Небесної Сотні? Замість старого базару поставите? А ці деревця маленькі, вони гарні безперечно, але тіні в спекотне літо від них не чекай.
Насаджень має бути більше, а не закатати все в асфальт, і хай розпікається під час спеки, що підошва взуття плавиться.
Будьте далекоглядніші, урбанізм не тільки в тому, щоб зробити зручно і гарно, але щоб максимально врахувати потреби населення!
Відповісти
Особливо "радує" зона відпочинку з лавочками біля проїзжої частини (навпроти готелю).Сиди собі і дихай вихлопами.Супер!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні