Відомо, хто «замінував» Волинську ОДА

0
-8
Відомо, хто «замінував» Волинську ОДА
Сьогодні вночі до співробітників охорони Волинської обласної державної адміністрації підійшов чоловік, котрий повідомив, що він замінував приміщення установи. Охорона викликала поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уночі чоловік у камуфляжі погрожував підпалити Волинську ОДА. ВІДЕО

За фактом неправдивого повідомлення про підготовку вибуху поліція розпочала кримінальне провадження. Санкція статті передбачає, зокрема, до шести років позбавлення волі, пише Інформаційне агенство Волинські новини.

На місце відразу виїхали слідчо-оперативна група, керівництво ГУНП у Волинській області та спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції. Після обстеження адмінбудівлі та прилеглої території правоохоронці вибухових пристроїв не виявили.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника, ним виявився 31-річний житель Луцька. Його затримали.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України. Йдеться про завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху. Санкція статті передбачає від двох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні