Волинян застерігають від вживання підробленого алкоголю

0
-9
Волинян застерігають від вживання підробленого алкоголю
Волинян застерігають від вживання алкоголю сумнівної якості, без марок акцизного податку встановленого зразка чи придбаний у продавця, котрий не має ліцензії.

Він може завдати непоправної шкоди здоров’ю. Про це застерігають споживачів в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Споживач повинен перевірити у фіскальному чеку наявність інформації про сплачений роздрібний акциз. Відображена у чеку перебуває у легальному обігу, – наголошують фахівці податкової служби.

«Горілчана продукція, придбана до святкувань без марок акцизного податку чи без сплати роздрібного акцизу, може виявитися сурогатом, що не відповідає жодним стандартам якості. Щоб убезпечитися від споживання такої продукції, треба бути уважним та відповідальним споживачем. Отож, просимо кожного напередодні свят подбати про власне здоров’я – купувати лише легальний товар у місцях, що мають ліцензію на продаж підакцизної продукції», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні