«Ту жменьку болота покладемо йому на стіл»: жителі Нововолинська не можуть достукатися до мера. ФОТО

1
-1
«Ту жменьку болота покладемо йому на стіл»: жителі Нововолинська не можуть достукатися до мера. ФОТО
Жителі вулиці Промислова, 52 в Нововолинську грузнуть у болоті. Просили засипати ями – привезли лиш жменьку болота.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла місцева жителька Олена.

За її словами, на вулиці Промисловій 15 днів не було води, через те, що працівники водоканалу проводили заміну труб. Води не було ще на декількох вулицях: їм воду привозили, а ось жителі Промислової самотужки доставляли собі.

«Мало того, що ми на свої чотири хати купували ці труби, бо на нас не вистачило. Дорога в нас була проїзна, хороша, навіть пару метрів асфальту було. Тепер, коли нам перерив водоканал – ні пройти, ні проїхати. Машина грузне, ями по коліна, велосипедом проїхати не можна, пройти ніяк», – розказує Олена.

Жінка додає, що мешканці вулиці неодноразово зверталися до мера Нововолинська Віктора Сапожнікова. Просили не асфальту, а щоб привезли КамАЗ породи і засипали ділянку дороги, аби люди могли вийти за межі свого будинку.

«Привезли нам вчора жменьку. Дорожче було заправити КамАЗ, щоб він привіз ту жменю камінців. Навіть однієї калюжі не засипав. І я сьогодні дзвоню до нашого мера, в нього вихідні будуть сказали. Я не знаю до кого звертатися, але я за свою вулицю буду дзвонити, писати, спуску не дам!» – коментує ситуацію мешканка Промислової.

Пані Олена розповідає, що мешканці вулиці вже самотужки почали прокладати собі дорогу, кладучи на калюжі й болото доски.

«Хай пан Сапожніков щось зробить для людей до свята. Як нічого не зробить, то зберуться люди і зроблять йому свята до самої Пасхи. І ту жменьку болота, яку він кинув, принесемо й покладемо йому на стіл і будемо питати, чи привезе ще, бо нам мало», – обурюється вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так не обирайте такого мера, смішні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні