Волинянка у магазині поцупила гаманець

0
10
Волинянка у магазині поцупила гаманець
Волинянка, яка, перебуваючи у приміщенні магазину «For You», вкрала гаманець, у якому було 5 тисяч гривень, заплатить 850 гривень штрафу.

Саме такий вирок зловмисниці виніс Нововолинський міський суд за вчинений нею злочин, повідомляє «Нововолинськ.com.ua».

Так, 6 вересня безробітна нововолинянка, перебуваючи у приміщенні магазину «For You», викрала гаманець з грошима в сумі 5 тисяч гривень.

Пізніше, правоохоронці з’ясували, що жінка діяла умисно, керуючись корисливим мотивом та метою, спрямованою на незаконне заволодіння чужим майном, таємно, шляхом вільного доступу поцупила чужу річ. А тому відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України. Тобто таємне викрадення чужого майна (краджіка).

В ході досудового розслідування обвинувачена та потерпілий уклали угоду про примирення. Згідно до неї, обвинувачена повністю визнає свою винуватість в інкримінованому їй злочині й погоджується на покарання, у виді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

В судовому засіданні жінка запевнила, що шкодує про вчинене і щиро кається, а також зауважила, що активно сприяла розкриттю злочину та добровільно відшкодувала шкоду потерпілому в повному обсязі.

Вона попросила суд затвердити укладену між нею та потерпілим угоду про примирення.

Розглянувши усі деталі та обставини справи, суд призначив зловмисниці покарання у виді штрафу в розмірі 50 (п`ятдесят) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні