--> Психолог розповіла, що робити у разі відсутності святкового настрою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Психолог розповіла, що робити у разі відсутності святкового настрою

2
2
Психолог розповіла, що робити у разі відсутності святкового настрою
Напередодні свята потрібно постаратися виключити зі свого життя токсичну інформацію і токсичних людей.

Про це в інтерв'ю УНІАН розповіла кандидат психологічних наук Олена Рихальська, відповідаючи на питання, що робити у разі відсутності святкового настрою перед Новим Роком.

Вона зазначила, що головне, не звинувачувати самого себе, не думати, що з тобою щось не так, оскільки часто настрій залежить від зовнішнього світу і на нього впливають так звані токсичні люди, токсичні події, токсична інформація.

«Напередодні свята все це потрібно постаратися виключити зі свого життя. Так, люди можуть бути дуже близькими, і якщо вам буде незручно з ними не розмовляти, то скоротіть спілкування або намагайтеся не підтримувати негативні теми. Не варто вести бесіди з токсичними людьми рано вранці, коли день починається, і пізно ввечері, перед сном. З яким настроєм ми засинаємо - з таким і прокинемося. Якщо думка була негативною, то всю ніч наша психіка, хоч і в уповільненому режимі, працює в цій площині», – пояснила психолог.

«Що ж стосується токсичної інформації, з точки зору психології, будь-яка інформація, яка надходить у простір нашої уваги, впливає на нас, навіть якщо ми намагаємося її активно заперечувати. Тому бажано менше дивитися програм, новин з негативними сюжетами, менше слухати людей з песимістичним чином мислення. Крім того, не йти на поводу у власних думок: «Я не все встиг зробити в цьому році. Що ж буде в наступному?»», – додала експерт.

При цьому, за її словами, щоб покращити настрій психіку можна перехитрити і «набрати» позитивних імпульсів по дрібницях.

«У вас є улюблені цукерки – з'їжте їх, подобається якась пісня – увімкніть її, частіше протягом дня балуйте себе, включайте «здоровий егоїзм»», – зазначила Рихальська.

Психолог вважає, що настрій краще всього створювати з самого ранку.

«Але, припустимо, створивши з ранку для себе чудовий настрій, ви виходите з квартири і все одно треба йти на сіру вулицю, де настрій впаде через дощ, незадоволеної особи сусіда, неправильно припаркованої машини або чогось іншого... Ваш внутрішній позитивний мікросвіт не зруйнується, якщо ви не почнете відразу ж концентруватися на всіх зовнішніх недоліках, які "звалюються" на вас, будете уважні до свого настрою», – порадила психолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как и многие наши соотечественники искал как отправиться в Польшу и найти работу.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много фильмов на Ютубе, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/rabota-v-polshe-medsestroj-v-2018-godu.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-po-znakax-zodiaku-na-sichen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/yaka-bude-pogoda-na-pasxu-2019-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-pracivnikiv-aparatu-sudu-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/virobnichij-kalendar-na-listopad-2018-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні