У школі під Дніпром влаштували розбірки «на ножах»

0
2
У школі під Дніпром влаштували розбірки «на ножах»
В одній зі шкіл селища Курилівка Дніпропетровської області 24 грудня затримали 17-річного хлопця, який пробрався в школу зі зброєю.

Правоохоронцям вдалося захистити ученицю, з якою зловмисник планував з'ясовувати стосунки в стінах навчального закладу. Про це повідомили на сторінці "Типовий Дніпродзержинськ" в фейсбуці.

Повідомлення про появу в приміщенні школи підозрілого громадянина надійшло на пульт централізованого спостереження охоронної компанії близько 11:05. Протягом двох хвилин на місце прибули співробітники ОК "Цитадель".

Зловмисником виявився 17-річний житель Кам'янського. Його спіймали на шкільному спортивному майданчику. Злочинний намір підліток реалізувати не встиг.

Затриманого передали співробітникам поліції Петриківського ВП для встановлення всіх обставин події. За даним фактом правоохоронці почали слідчі дії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні