Судили багатодітну волинянку, яка п'є і не виконує батьківські обов'язки

1
1
Судили багатодітну волинянку, яка п'є і не виконує батьківські обов'язки
Оштрафували жительку Рожищенського району.

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності жительки району, яка ухиляється від виконання батьківських обов'язків, пише Район.in.ua.

Слухання справи відбулось 5 грудня. Про це йдеться у постанові суду.

Підсудна ухиляється від виконання покладених на неї обов'язків щодо належного виховання своїх малолітніх дітей: дочки 2012 року народження, сина 2009 року народження та сина 2016 року народження. Жінка не забезпечує дітям належних умов проживання.

«У судовому засіданні мати свою вину визнала повністю. Суду пояснила, що дійсно не приділяє належного виховання своїм дітям, оскільки зловживає спиртними напоями. У вчиненому розкаялася, просила суворо не карати», – йдеться у матеріалах справи.

Суддя постановив визнати жінку винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 184 КУпАП, та накласти на неї адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 850 гривень. Також вона заплатить в дохід держави 384 гривні судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пити за що буде? Стільки грошей потрібно віддати державі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні