«Може його спалимо?» – підприємець луцького ринку звернувся до влади

2
6
«Може його спалимо?» – підприємець луцького ринку звернувся до влади
Підприємець Центрального ринку закликав депутатів не спішити з перенесенням ринку і, врешті, почути людей, які понад 20 років провадять свою діяльність на вулиці Глушець (Центральний ринок) і лучан, які купують там товари.

Про це стало відомо у вівторок, 24 грудня, на пленарному засіданні сесії Луцької міської ради.

«Ми вас вибрали, тому ви повинні приймати зважені рішення для лучан. Чому не можна зачекати з реконструкцією ринку? Давайте його знесемо, може спалимо – такі заклики є в соціальній мережі. Не треба нам вказувати, чим торгувати. Перенести підстанцію коштує 400 мільйонів. У бюджеті є ці гроші? Немає. Щоб перенести – нереально, вам не дадуть таких грошей. Якщо дадуть, то давайте спершу перенесемо підстанцію, а тоді будемо щось вирішувати з ринком. Не потрібно спішити. З висоти замку Любарта ми бачимо дуже непривабливий ринок – так. А з висоти замку вам не видно, що дитячих садочків немає? Не видно, що до народження дитини її вже треба записувати в садочок. Депутати, не робіть зле для лучан. Будьте людьми», – виступив підприємець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
які 400 мільйонів мова? Цей - "підприємець" взагалі знає про що говорить, чи знає як купити за гривню, а продати за п'ять? (це також треба вміти)
Відповісти
Лучани купують на цьому ринку лише м'ясо, але м'ясний павільйон залишать. А в цих контейнерах купують товари хіба що селяни, які приїздять на центральний ринок купити собі одяг.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні