Як покарали поштарку з волинського села, яка ошукала пенсіонерів на «платі за паї»

0
0
Як покарали поштарку з волинського села, яка ошукала пенсіонерів на «платі за паї»
Поштарка, яка брала гроші в пенсіонерів на сплату земельного податку, понесла покарання за шахрайство. Про це інформує сайт «Княжий град» із посиланням на вирок Володимир-Волинського міського суду.

42-річна жінка, уродженка села Хмелівка, яка працювала начальником відділення поштового зв`язку AT «Укрпошта» у селі Микуличі, ошукувала жителів сіл Нехвороща та Микуличі. Вона брала кошти у людей за буцімто сплату земельного податку за паї. Банківських операцій з грошима не проводила, а лишала для власних потреб.

Правоохоронці встановили, що жінка шахрайськими діями за останні пів року ошукала щонайменше шістьох жителів Володимир-Волинського району.

Кошти, які люди надали шахрайці, сягнули від 1113 гривень до майже 1700 гривень. Привласнені гроші жінка постраждалим повернула повністю, і в суді визнала себе винною.

Володимир-Волинський міський суд визнав жінку винною за частинами 1 та 2 ст.190 КК України (Шахрайство).

Її зобов’язали сплатити штраф у розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні