Пакети ледь не під кожним деревом: у місті на Волині сміття викидають на тротуар. ФОТО

1
7
Пакети ледь не під кожним деревом: у місті на Волині сміття викидають на тротуар. ФОТО
У Ковелі на вулиці Мечникова закидали сміттям тротуар. Пакети з відходами і непотребом лежать ледь не під кожним деревом.

Про це у спільноті "Ковель Life" у фейсбуці написав Руслан Троцюк.

"Ось так мешканці прилеглих будинків по вулиці Мечникова турбуються про чистоту довкілля у своєму місті. Хоча вже через будинок у дворі стоять сміттєві баки", – йдеться у дописі.

"Що можна сказати, "культура", так тримати. Тільки наступного разу своє сміття розсипте посеред своєї доглянутої кімнати, і дивіться на нього, якщо вам все одно начхати на чистоту навколо", – обурюється ковельчанин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого далеко ходити. Я проживаю в м. Луцьку в малосімейці. Хто живе у малосімейці ? Хто чекає нормальну та більшу кваритиру, пенсіонери та літні люди, бідні люди, які ні на що вже не надіються, алкоголіки, наркомани та квартиранти. Я маю свого друга собаку та кожного дня вранці о 7.30 ранку ми разом прогулюємось навколо свого будинку і стаємо свідками чи очевидцями як з вікон та балконів нашого будинку і не тільки мешканці викидують пакети зі сміттям. Пакет летить наприклад з 4 чи 5 поверха б"ється о землю чи асфаль, сміття розлітається у різні боки. От такі проживають у нас в Луцьку люди в нашій малосімейці, хоча при виході з під"їзда через 15 метрів стоять чотири великих нових сміттєвих бака. Лінуються пройти мешканці 15 метрів. Я знаю, що раніше у 1990-2000 роках ходили якось міліціонери по квартирах і дільничні інспектори попереджали проводили з мешканцями будинку роз"яснювально-профілактичну роботу. А зараз поховалась ця поліція, люди не знають навіть хто у нашому дворі дільничний інспектор чи взагалі у нас поліція існує. Одним словом що не рік то все покращення та покращення. Вже 29 років йдемо кудись та не знаємо куди можемо дійти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні