Купив права в інтернеті: на Волині судили водія, який вчинив ДТП

0
-2
Купив права в інтернеті: на Волині судили водія, який вчинив ДТП
На Волині водій з підробленими правами з'їхав у кювет.

Про це йдеться з вироку Іваничівського районного суду, передає ІА "Конкурент".

Так, слідство встановило, що обвинувачений весною 2017 року через соціальну мережу "Вконтакте" надав невстановленій особі власні анкетні дані та фото. Після цього на відділені Нової Пошти у Станиці Луганської області він отримав незаконно виготовлений документ. В подальшому він систематично використовував підроблені права.

16 квітня 2019 року під час руху на автодорозі сполученням Н-22 "Устилуг-Луцьк-Рівне" поблизу села Холопичі Локачинського району Волинської області, керуючи автомобілем марки ВАЗ 21099, він з'їхав у кювет.

У підсумку чоловік уклав угоду про визнання винуватості із прокурором та отримав покарання у вигляді штрафу в обсязі 850 гривень. Окрім цього, він сплатить 942 гривні за проведення експертизи.

Фото на головній – ілюстративне.
Теги: волинь, суд, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні